Андре Рийо и неговият оркестър Йохан Щраус се завръщат в България. Кралят

...
Андре Рийо и неговият оркестър Йохан Щраус се завръщат в България. Кралят
Коментари Харесай

Кралят на валса Андре Рийо отново в България през юни

Андре Рийо и неговият оркестър „ Йохан Щраус ” се завръщат в България. Кралят на валса показва напълно нова стратегия в „ Арена Армеец ” на 8 юни 2019г., 20:00ч.

През юни тази година холандският цигулар показа спектакъла си пред близо 22 000 български фенове на два концерта в София, като се трансформира в първия реализатор, продал зала „ Арена Армеец ” за три дни.

„ Музиката ми разрешава да покажа насладата от живота и да даря усмивки на света. Всичко е разрешено в моите концерти: смях и рев, и танц, и пеене. Емоциите са тайната на моя триумф. ”, споделя Андре Рийо.

С повече от 100 представления на година Рийо дава съвършено развлечение със световноизвестни мелодии, поднесени с финес и с очарователното му възприятието за комизъм, и с присъединяване на интернационалните солисти от най-голям клас. Заедно с 60-те музиканти от неговия оркестър „ Йохан Щраус ”, който е най-големият частен оркестър в света, харизматичният холандец обикаля петте континента повече от 30 години.

Световното турне на Андре Рийо мина през Съединени американски щати и Канада, Аржентина, Астралия и ще завърши през декември във Англия. Четири екипа се грижат за поддръжката, маршрутите и превозването на тази голяма продукция от континент на континент – театралните структури, фантастичните декори, техника, инструментите и приказните костюми на музикантите.

Продал над 40 млн. CD и DVD копия, отбелязал 30 първи места в разнообразни ранглисти и с над 500 платинени награди, Андре Рийо е в действителност „ маестрото на масите ”, за какъвто го прогласява New York Times. Неговите видеа доближават милиарди гледания в YouTube. Повече от 3 700 000 са почитателите на „ Краля на валса ” във Фейсбук.

През юли 2018 година Андре Рийо изнесе за следващ път своите годишни концерти навън в родния му Маастрихт. За първи път за 13-те концертни вечери повече от 150 000 негови фенове от над 80 страни участваха на обилните спектакли на централния площад Фрайтхоф. Тази година е събрал над 700 000 фенове на концертите си, като по този начин 2018 се трансформира в най-успешната година в кариерата му, а Рийо – в един от най-аплодираните актьори в света.

Билетите са в продажба в системата на Ивентим.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР